Aktualności > Degustacja Bacówki i Piekarni 15-17 i 22-24 maja

Degustacja Bacówki i Piekarni 15-17 i 22-24 maja

PIEKARNIA MOJEGO TATY oferuje przepyszne chleby, bułki, rogale i obwarzanki. Posiada również tradycyjne, polskie podpłomyki z ciasta chlebowego, nadziane różnymi dodatkami. Gorące, chrupiące, prosto z pieca piekarskiego, można je wziąć w rękę i zjeść na miejscu.
Podstawową działalnością firmy Bacówka Towary Tradycyjne jest produkcja i sprzedaż wędlin klasy Premium oraz wyrobów garmażeryjnych. Od kilku lat rozwijamy produkcję wyrobów bezglutenowych, które są oznaczone specjalnym znakiem graficznym. Zaletą tych produktów jest to, iż nie zawierają one konserwantów i jakichkolwiek dodatków chemicznych czy ulepszaczy. Wędliny z tradycyjnej wędzarni, domowe, ręcznie robione pierogi, krokiety, naleśniki i przetwory prosto ze spiżarni to znak rozpoznawczy sklepów.  

Piekarnia i Bacówka zapraszają na degustację tradycyjnego chleba z wybornym smalcem. Dodatkowo będzie można skosztować szynek, kiełbas i pasztetów.Degustacje odbędą się w dniach 15-17.05 oraz 22-24.05 przy strefie restauracyjnej Parku Handlowego Zakopianka.