Sieć restauracji North Fish nie zwalnia tempa i rozbudowuje swoją ofertę burgerów! Do gamy kultowych Burgerów Rybaka dołączają dwie nowe kompozycje, które z pewnością przypadną do gustu miłośnikom wyjątkowych smaków. Pierwszą nowością jest Burger Rybaka Wiosenny, który łączy delikatny filet z łupacza w chrupiącej panierce z serem mozzarella, świeżym pomidorem i chrupiącą rukolą. Całość podana jest w delikatnej bułce, tworząc idealną propozycję na lekki, ale sycący posiłek. Drugą premierową propozycją jest Burger Rybaka Vege z boczniakami, który zadowoli zarówno wegetarian, jak i fanów roślinnych smaków. W roli głównej ręcznie panierowane boczniaki, które w połączeniu z serem mozzarella, świeżym pomidorem i rukolą tworzą niezwykle apetyczną, i pełną smaku alternatywę dla tradycyjnych burgerów. Nowe propozycje uzupełniają znane i lubiane Burgery Rybaka, które od dawna podbijają serca naszych gości: · Burger Rybaka Klasyczny – filet z łupacza w chrupiącej panierce, ser cheddar, ogórek konserwowy, piklowana czerwona cebulka, sałata lodowa i sos musztardowo-miodowy. · Burger Rybaka Ostry – filet z łupacza w chrupiącej panierce, ser cheddar, papryczki jalapeno, sałata lodowa i sos arabski. Unikalne receptury Burgerów Rybaka zostały opracowane przy współpracy z Bartoszem Liskiem – ekspertem i pasjonatem ryb, a także trenerem kulinarnym i szefem kuchni Lokalu na Rybę. To dzięki jego wiedzy i doświadczeniu Burgery Rybaka wyróżniają się niepowtarzalnym smakiem i dobranymi składnikami. Odwiedź North Fish i wybierz Twojego ulubionego Rybaka!