Festiwal Dorsza – czyli North Fish zaprasza na wiosenną ucztę smaku! Restauracje North Fish z entuzjazmem witają nadchodzącą wiosnę, a wraz z nią ogłaszają „Festiwal Dorsza”.
To prawdziwa gratka dla miłośników ryb, która potrwa przez całą wiosnę! W ramach kampanii w menu North Fish do wyboru będą cztery propozycje tej najpopularniejszej ryby:
• Dorsz czarny panierowany – bestseller i klasyka, podawany w zestawie z dwoma dowolnymi dodatkami i wybranym sosem.
• Fish’n’Chips Classic – dorsz czarny w chrupiącym cieście, podawany z charakterystycznymi scoopsami i dwoma sosami.
• Dorsz czarny zapieczony z pieczarkami i mozzarellą – soczysta ryba w towarzystwie aromatycznych grzybów i delikatnego sera, podawana w zestawie z dwoma dowolnymi dodatkami i sosem.
• Dorsz czarny z pieca ze szpinakiem – fit opcja – bejcowany w przyprawie grillowej, otulony aksamitnym sosem śmietanowym ze szpinakiem, zapiekany z mozzarellą, serwowany w zestawie z dwoma dowolnymi dodatkami i sosem. „Festiwal Dorsza” to doskonała okazja, aby spróbować nowych, wiosennych kompozycji smakowych i odkryć Dorsza czarnego w różnych, pysznych odsłonach. Zapraszamy do restauracji North Fish na prawdziwą ucztę smaku!